Kategori Levende kunst

Levende kunst

Mélanie Maynard: head-to-head med en spontan kvinne

En lidenskap eller en interesse som jeg ikke kjenner Oppgaver! Jeg gjorde så mye med min mor under mine besøk på hennes bolig at de ble til meg et fristed for fred som jeg gjenskapte hjemme. Jeg bruker meg til min hobby ved å lytte til gamle franske sanger. En tur i antikvitetsbutikken tillot meg å finne det perfekte puslespillet.
Les Mer
Levende kunst

Virginia Beach: havet rett ved siden av

Det er det, jeg er der. Jeg leier bare en sykkel, og under nesen til Neptunus, den emblematiske lokale statuen av havets gud - 10 meter høy - går jeg på den berømte strandpromenaden, strandpromenaden. Tre vev og vekkelse flyr bort. For før landingen for første gang i Virginia Beach bekymret ideen om å sykle langs hennes legendariske streik meg litt.
Les Mer
Levende kunst

Ottawa: Fall Getaways

Mine tanter som bor i Ottawa-området har alltid rost Rideau-kanalen, som kan skys om vinteren. Men de hadde aldri fortalt meg om de to sykkelbanene som kjører ved siden av den. Så, denne solfylte ettermiddagen, er det bestemt: Jeg finner en sykkel og jeg går på en ekspedisjon.
Les Mer
Levende kunst

Huset, Vanessa Savage: en undertrykkende thriller

Historien Patrick gjenopprettet aldri fra tapet av barndomshjemmet. Den vakre viktorianske herskapshuset, som ligger ved kysten i Wales, var for femten år siden scenen for skurkelige drap. Når han bestemmer seg for å kjøpe denne boligen, fordømmes siden tragedien, og for å installere sin familie, glir alt ... Karakterene Sarah, ung kvinne under påvirkning.
Les Mer
Levende kunst

Dekor: lykke er på hytta

Denne familiens hytte ble kjøpt av den nåværende eierens far på 1950-tallet. Det var da mer av en rudimentær hytte. Gjennom årene har rommet blitt utvidet, barbert og gjenoppbygget. Det la til rennende vann, strøm og WiFi-tilkobling. Men interiøret manglet sjarm og komfort.
Les Mer
Levende kunst

Cruise for hvert budsjett og enhver smak

Å utforske denne innlandet i Nord-Europa gjør at du kan se så mange urbane blomster som du kan, ofte på UNESCOs verdensarvliste, og til å kaste nesten hver dag i et nytt land. Mens høydepunktet på et cruise på Østersjøen forblir St. Petersburg (Russland), berettiger andre byer fullt ut et stoppested, som den middelalderske Tallinn (Estland), en utrolig befæstet by omgitt av to kilometer med vegger, eller Riga (Latvia), innehaver av tittelen på europeisk kulturhovedstad i 2014 og sublimt konsentrat av jugendstil.
Les Mer
Levende kunst

Et perfekt hjem for familielivet

Det er hjem til en ung familie. En lys plass på 225 kvadratmeter i tre etasjer. Da Murray White og hans kone, Sian Richards, kjøpte det, betalte dette gamle mursteinshuset som ble omgjort til et tosidig rom ikke. Og interiøret var skummelt: industrielt teppe, bad ser 1970-årige loslitt, speilmaling overalt, på vegger, tak og til og med kjøleskapet.
Les Mer
Levende kunst

Vietnam: en uforglemmelig mor og datter tur

"Hvorfor kommer du ikke med meg i Vietnam?" Når Catherine, min eldste, gjør dette forslaget, noen dager før han reiser til Australia og Asia, er reaksjonen min ganske flat: "La oss se da, ville ikke være rimelig! Jeg har ikke pengene ... "Men etter å ha deponert det på flyplassen, tørker jeg tårene mine og kommer tilbake til min beslutning: Hvor ofte vil datteren min gi meg et tilbud som dette ?
Les Mer
Levende kunst

3 landsbyer i Quebec hvor du skal leve vinteren grundig

Tidligere fokusert på jordbruk og skogbruk, er landsbyen Saint-Ferréol-les-Neiges blitt et fristed for utendørs entusiaster i den gamle hovedstaden. Og som navnet antyder, er snø ikke en sjelden vare! På slutten av Rang Saint-Julien, ikke langt fra kirken, er det 115 km med skråninger av Mont-Sainte-Anne Langrennsenter.
Les Mer
Levende kunst

Oppdag Quebec med personligheter vi elsker!

Jeg kjente dem ... Mer enn 30 år siden. Jeg vokste opp i Saint-Hyacinthe, men familien min og jeg pleide å gå til Townships veldig ofte å stå på ski i Sutton, Bromont, Orford eller Owl's Head. Det er en lekeplass for meg. For meg er denne regionen ... Lykke. Når jeg kommer på motorvei 10, like før Granby, faller skuldrene mine to inches, min puste endres ... Jeg føler meg på ferie.
Les Mer
Levende kunst

Michel Robidas utstiller sine muses verk

Diane Dufresnes kleskule, Celine Dions Eurovision-skredder, Michèle Richards kabarettdrakter, Julie Snyder's Halloween-kostymer på Banquier, Mireille Deyglings androgynøse brudekjole ... " Jeg hadde alltid smaken til å gå utover stoffets grenser, for å kombinere teknologier, materialer og effekter, sier skaperen.
Les Mer
Levende kunst

Camping: 10 ideer for å bli klar

1. Velg en campingplass i henhold til dine behov For å velge et nettsted, er det viktig å vite hva du leter etter. Stillhet og ro eller lekeplass og aktiviteter? "En perfekt campingplass for en er ikke nødvendigvis den ideelle campingplassen for den andre," advarer Marie-France Bornais, forfatter av boka Le Québec en camping.
Les Mer
Levende kunst

Sophie Cadieux i å la gå

Musserende som champagne: dette er det offentlige og til og med profesjonelle bildet av Sophie Cadieux. Hun vet det, fordi det ofte har blitt sagt til henne, og tar ikke fornærme. "Jeg har en slags sterk vital energi, jeg er den som ikke sover mye, som ler hardt, som går fort, det er en del av meg, men det er bare en del av meg.
Les Mer
Levende kunst

Familieferie: 7 gode grunner til å forlate huset

Foto: Caroline Dostie (Marianne Prairie og Odile Archambault). Å gå med familien, enten for en ettermiddag eller tre uker, er ofte komplisert. Å planlegge alene kan fraråde oss. Det er delvis av denne grunn at forfatterne til bloggen Mom har en plan, Odile Archambault og Marianne Prairie, har bestemt seg for å publisere en bok om sine opplevelser.
Les Mer
Levende kunst

Ottawa: 5 spennende grunner (og mange flere!) Å gå på tur

Det er vanskelig å besøke Canadas hovedstad uten å stoppe i parlamentet. For mye turisme? Ikke nødvendigvis. Hvis bare for den arkitektoniske juvelen som er biblioteket, er besøket verdt det. Kuppelen, galleriene av utskåret tre, statuen av dronning Victoria som sitter i sentrum, alt er underlig i dette rommet.
Les Mer
Загрузка...